2012. szeptember 22., szombat

Félbeszakított Green Day koncert

Amikor Facebook-on legelőször megláttam ezt a hírt alig akartam hinni a szememnek. Meghívják a világ egyik legnagyobb rock bandáját egy fesztiválra, ahol minden fellépőnek van 45 perce és csak nekik rövidítik le 25-re? Ráadásul Rihanna és Usher miatt? Na ne!
Ez azért már durva. Persze tisztában vagyok vele, hogy Billie Joe sem volt teljesen józan, de akkor is. Mit képzelnek magukról a szervezők? Minek hívták el akkor őket, ha még nem is hagyják őket, hogy végezzék a dolgukat? Most azért, mert csúszás volt, pont náluk kellett megváni a műsort? Ezek tiszta hülyék! (Már elnézést a szóhasználatért. :$ )
Billie-nek abban igaza volt, hogy ők már tök régóta űzik az ipart és olyanok kedvéért küldik el őket, mint Rihanna és Usher. A drága kedves R'n'B énekesnő még sehol sem volt, amikor a Green Day már javában turnézott. Mondjuk ez Usher-ről annyira nem mondható el, mert ő már legjobb tudomásom szerint a '90-es években  is népszerű volt. Habár, még így is hatalmas különbségek vannak közöttük, ha alaposabban megnézzük szakmai múltjukat. Még jó, hogy nem maradtam fent hajnalig azért a 25 percért. 

0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése