2012. július 11., szerda

Öröm és büszkeség, avagy második bejegyzés :)

Nyugi, nem fogom minden bejegyzésemet számozni, de mivel még csak tegnap indítottam a blogomat fontosnak éreztem, hogy kiírjam. :)
A baloldali képen egyik kedvenc együttesem frontembere látható. Ő nem más, mint a Green Day frontembere, Billie Joe Armstrong. Aki ismer, tudja mennyire odavagyok ezért a bandáért, úgyhogy még sok bejegyzésem lesz velük kapcsolatban. :)
Most pedig áttérek a lényegre. Amint azt láthatjátok boldog vagyok és egy kissé büszke is. Hogy miért? Azért, mert ez a rajzom felkerült egy nemzetközi Green Day rajongói oldalra, a Green Day Authority -re. Ez az oldal azért is különleges, mert még maga a Green Day tagjai is elismerően nyilatkoztak róla és néha még nézelődnek is rajta. :D Tudom, eléggé hihetetlennek hangzik, de ez az infó hiteles forrásból származik.
Őszintén szólva nem sok reményt fűztem hozzá, hogy felrakják, mert ezt az egész rajzolósdival kb. 1,5 - 2 éve foglalkozom komolyabban. Ahhoz képest jó lett, nem? :) A kép egyébként az Out magazinból való, ami legjobb tudomásom szerint homoszexuális férfiaknak szóló lap. Nyugi, maga Billie Joe csak egy interjú erejéig szerepelt benne. Maga a kép is eléggé félreérthető, dehát ez van.
Ja, mielőtt elfelejteném! A kép linkje: http://www.greendayauthority.com/Picture_Vault/displayimage.php?album=396&pid=29440#top_display_media

0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése